Feltétlenül olvasd el a Gyakran ismételt kérdések menüpontban lévő információkat!

Az oldalon található információk és cikkek a szerzők tulajdonában állnak, másolásuk – beleértve a cikkek egyes részeinek átvételét is – kizárólag az oldal tulajdonosainak előzetes írásos engedélyével és a forrás megjelölésével lehetséges.

Az oldalon megjelenő információk és árak tájékoztató jellegűek, és a cikk létrehozásakori pillanatot tükrözik, azok hitelességéért és aktualitásáért felelősséget nem tudunk vállalni.

A felhasználó elfogadja, hogy az oldalon keresztül történő bármilyen foglalás – beleértve a repülőjegyeket és szállásokat is – harmadik fél által történik, azokért jelen oldal tulajdonosai felelősséget nem tudnak vállalni. Szerződés kizárólag harmadik féllel jön létre. A felhasználó elfogadja, hogy az oldal üzemeltetői bármilyen szolgáltatással kapcsolatos probléma esetén jogilag nem vonhatók felelősségre, mivel szerződéses jogviszony közöttük nem jön létre.

Az oldalon történő regisztrációval a felhasználó beleegyezik, hogy adatait hírlevelek és ajánlatok küldésére felhasználjuk.